0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Du skifter nu til den lokale webshop for Møblér med Gades Møbelcenter

Se vores tilbud på senge

Alle har brug for at sove godt. Derfor har vi altid alverdens gode sengetilbud til dig.

En elevationsseng kan hæves og sænkes, så du får mulighed for at tilpasse sengelejet til din krops behov.

Elevationssenge

Her får du en seng, som har eluksuriøst udtryk og er opbygget i tre lag, der giver dig en fremragende støtte

Kontinentalsenge 

En boxmadras er en enkel løsning med både madras og ramme i ét.

Boxmadrasser

Brug for en ny sovesofa? 
 

125 dages
ombytningsret*

Sådan vælger du den rigtige seng

Mulighederne er mange, men det er vigtigt at investere i en seng, der er tilpasset til dig, din krop og dine behov. Her får du gode råd til, hvordan du vælger den rigtige seng. 

 

Se guiden

Den Store Senge Guide

Vi er specialister i senge og har derfor senge til ethvert behov. Sengen er et af de vigtigste møbler i vores hjem, da vi tilbringer en tredjedel af vores liv i sengen. Vi guider dig sikkert igennem.

Læs Den Store Senge & Søvn Guide her

 

Komfortzoner

Nøglebegrebet er komfortzoner og der fås senge med forskellige antal komfortzoner. Vil du gerne vide mere om komfortzoner og hvad de bidrager med, så læs med her.

Se guiden

Eksperter i senge

Kom ind til din lokale Møblér og få hjælp til at vælge den seng, der passer til dig. Vi har Danmarks stærkeste sengeudvalg og vores formål er, med kompetent rådgivning, at give dig den bedst mulige nattesøvn.

Besøg din lokale sengerådgiver

125 dages ombytningsret*

Vi giver dig op til 125 dages ombytningsret* på madrassen eller kernen til en anden hårdhed. 

Fri kantstenslevering

Få fri kantstenslevering ved køb af ny seng i webshoppen. 

Prismatch

Finder du et produkt billigere et andet sted, så matcher vi prisen. 

Forkælelse til din seng

Alt det, der gør din seng til
en virkelig drøm.

Se vores sengetilbehør

badge

7-zoner der forkæler din krop

Kroppen har brug for optimale betingelser for hvile. Derfor har ZensiZone senge 7 komfortzoner, der aflaster udsatte områder som hofte og skuldre. 

Få tips og idéer

En elevationsseng kan hæves og sænkes, så du får mulighed for at tilpasse sengelejet til din krops behov.

Se elevationssenge

Her får du en seng, som har eluksuriøst udtryk og er opbygget i tre lag, der giver dig en fremragende støtte

Se kontinentalsenge 

En boxmadras er en enkel løsning med både madras og ramme i ét.

Se boxmadrasser

Få inspiration til en ny seng – online eller i fysisk sengebutik

Tid til udskiftning af den nuværende seng? Hos Møblér er vi eksperter i søvn og har Danmarks absolut stærkeste udvalg af senge. Køb af en ny seng er en stor beslutning og vi tager dig i hånden gennem hele processen. Hos os bliver du mødt og vejledt af fagmænd, som har mange års erfaring med salg af senge. Vi ved, at ingen kroppe og dermed behov er ens. Det er derfor essentielt at du bliver vejledt korrekt, således at sengen matcher din krops behov.

I vores senge univers bliver du klædt på til at kunne tage beslutningen online – foretrækker du en professionel gennemgang står vi altid klar til at hjælpe dig ude i en af vores mange lokale sengebutikker landet over. Her på siden finder du også inspiration til senge i vores mange artikler omkring søvn og andre soveværelsesrelaterede indlæg.

Billig seng – stort udvalg af billige senge

En god seng behøves ikke at koste det hvide ud af øjnene. Hos Møblér kan du finde et stort udvalg af billige senge, der alle har en ting til fælles – høj kvalitet. Møblér er din lokale sengebutik og her forhandler vi billige senge til alle behov. Hvad end du jagter den rummelige familieseng eller den klassiske boxmadras, så kan du finde dem til lavpris hos os. Find din nye billige seng hos os i dag eller en besøg en af vores mange lokale sengebutikker og få hjælp til at vælge den rigtige seng.

Læs også vores store sengeguide – din hjælp til at tage beslutningen online.

Har du brug for hjælp til at finde din nye seng? Besøg din nærmeste Møblér – vi er også din lokale sengebutik. Her kan vi hjælpe dig med at finde frem til den helt rette seng, der passer til netop dine behov.

Finder du din nye seng hos os – tilbud eller ej, så tilbyder vi altid 100% prismatch på din ordre. Det er din sikkerhed for at du altid få din seng til den bedste pris på markedet. Derudover tilbyder vi gratis levering til husstandens kantsten på alle ordre over 1.500 kroner. Foretrækker du levering helt ind i boligen kan dette tilkøbes for kun 499 kroner.

Seng på afbetaling

En god seng er ofte den store forskel på om du sover godt eller ej – den forskel er ydermere medvirkende til om du får det optimale ud af din dag eller ej. En god nattesøvn er meget vigtigt og hos Møblér vil vi gerne hjælpe dig med at opnå drømmesøvnen.

Hvad end du køber din nye seng online eller i en af vores mange butikker, har du som kunde hos Møblér mulighed for at købe din seng på afbetaling. Vores finansieringsaftale kan sammensættes efter behov, således du kan afdrage over en tidshorisont, som passer dig.

Hvorfor skal man så købe en seng på afbetaling? Se det som et tilbud fremfor en direkte opfordring. Du bruger en stor del af dit liv på at sove og kvaliteten af din søvn er ofte direkte forbundet med din livskvalitet. Senge kommer i forskellige prisklasser og det er ingen hemmelighed, at en ny seng ofte ikke er en billig investering. Har du et begrænset budget nu og her, men et stærkt behov for en god seng, hvis værdi er over budget, så er vores finansiering et godt valg. Har du spørgsmål ang. finansiering er du altid velkommen til at besøge en af vores butikker, hvor vi kan udarbejde et tilbud og gennemgå aftalen for finansiering.

Inspiration til ny seng

Møblérs senge univers rummer et væld af inspirerende artikler omkring søvn og andre soveværelsesrelaterede emner. For mange er soveværelset er et af hjemmets centrale rum, hvor der bruges utallige timer gennem årene. Står du over for et køb af en ny seng, vil du finde Danmarks absolut stærkeste udvalg af senge hos os. Uanset om du foretrækker en stor og indbydende kontinentalseng, en behagelig og funktionel elevationsseng eller en af vores mange andre seng, så har vi sengen for dig. Hos Møblér kan du blandt vores mange modeller og dertilhørende varianter sammensætte din egen løsning. Har din partner derfor brug for en hårdhed, hvor du foretrækker en anden, er dette ingen udfordring.

Se også vores stærke udvalg af funktionelle sovesofaer og komfortable topmadrasser.

Din lokale sengebutik

Du bruger over en tredjedel af dit liv på at sove. Din søvn er vigtig for dig, så du som person fungerer godt den næste dag. For at opnå den bedste søvn og for at få den bedste start på dagen, er det en selvfølge at du ligger godt om natten når du sover. En seng uden korrekt støtte og aflastning af kroppen giver en dysfunktionel symmetri, hvilket giver en usammenhængende søvn som ultimativt efterlader dig træt den næste dag. Hos Møblér får du altid grundig vejledning inden du beslutter dig for hvilken seng du vælger. Det at vælge en ny seng kan være en stor beslutning og efterfølgende skal kroppen også vænne sig til den nye madras. For at give dig den bedste oplevelse og god sikkerhed omkring købet, tilbyder vi ombytningsret* på din madras eller madraskerne. Vores ombytningsret giver dig god tid til at prøve madrassen af derhjemme. Skulle fastheden ikke matche din krop over en periode, kan den skiftes til en anden hårdhed.

Ingen kroppe og behov er ens. Derfor giver vi dig op til 125 dages ombytningsret* på udvalgte madrasser og madraskerner. Er du i tvivl om hvilken fasthed du skal vælge? Læs mere om guide til valg af fasthed.

Møblér er din lokale sengebutik med landsdækkende butikker. Vi har Danmarks absolut stærkeste udvalg af senge og forhandler et stort udvalg af kendte mærker, med et hav af forskellige muligheder for at præge sengen, efter egne ønsker. Kom ind og se vores store udvalg af Amour, Dunlopillo, Jensen, ZensiZone og Restzone.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvilken seng skal jeg vælge?

Du skal vælge den seng, der passer bedst til dit behov. Hertil kan det ud fra det indretningsmæssige synspunkt godt betale sig at vælge en seng, der samtidig passer godt ind i stilen.

Senge størrelser

Hos Møblér kan du finde et stort udvalg af forskellige sengetyper i alle slags mål.

Hvilken seng er bedst?

Det kommer an på dit personlige behov. Overordnet set er den bedste seng, en seng, som er tilpasset dine behov, hvor du opnår korrekt støtte og aflastning, således kroppen får de bedste betingelser under søvnen.

Hvor køber man en seng?

Køb din nye seng hos Møblér – vi har Danmarks stærkeste udvalg af kvalitetssenge. Du kan købe din seng online eller i en af vores mange lokale Møblér-butikker rundt om i landet.

Hvad er den bedste seng?

Vi har et stort udvalg af de bedste senge på markedet. Få hjælp hos din lokale Møblér butik til at vælge den bedste seng til dine behov.

Hvad er vigtigt når man køber en seng?

Det er vigtigt at du vælger en seng, der passer i størrelsen, til det antal af personer den skal rumme. Hertil skal madrasser have den korrekte fasthed, således at bliver kroppen støttet og aflastet korrekt gennem natten.