0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Du skifter nu til den lokale webshop for Møblér med Gades Møbelcenter

Tegneprogrammer

Opfyld dine møbeldrømme og design selv dine møbler hos Møblér. For at være sikker på at dine møbler passer ind i dine rum, har vi sørget for, at du, på en lang række af vores møbler, selv kan designe efter helt egne mål og præferencer. Her på siden kan du nemlig selv designe dine møbler, så de matcher dine personlige drømme og behov.

Skal din sofa indbyde til ren afslapning og hygge? Skal den kunne samle hele din familie og en stor flok venner? Ligger du mest i sofaen – eller skal den udelukkende bruges til at sidde i? 
Der er mange spørgsmål, der skal overvejes, når du skal vælge din nye sofa. På samme måde er der mange spørgsmål at tage stilling til i valget af din nye reol. Hvor stor skal den være? Hvor meget skal den kunne rumme, og skal der udelukkende være plads til bøger, eller skal der også være plads til et fjernsyn?
Vigtigst af alt er dog for begge dele: Kan de være i rummet?

Opfyld dine møbeldrømme og design selv dine møbler hos Møblér

For at være sikker på at dine møbler passer ind i dine rum, har vi sørget for, at du, på en lang række af vores møbler, selv kan designe efter helt egne mål og præferencer. Her på siden kan du nemlig selv designe dine møbler, så de matcher dine personlige drømme og behov. På den måde kan du med sikkerhed komme hjem med det helt perfekte reolsystem, det helt perfekte bord eller den helt perfekte sofa der passer til dit hjem. Derefter kan du, når folk med store øjne spørger, hvor dine lækre møbler er designet, svare: ”dem har jeg designet selv”.

Design selv din sofa

Vi giver dig en unik mulighed for, at du med vores modulsofaer selv kan designe en sofa, der lever op til dine drømme om stil, kvalitet og funktionalitet i dagligdagen. Design også selv stole og design selv reoler i vores tegneprogrammer, du finder nedenfor. Design selv din sofa, design selv din stol eller design selv dit reolsystem, print det og medbring det til din lokale Møblér butik. Her står vores erfarne personale klar med vejledning og hjælp, så vi sammen kan gøre dine møbeldrømme til virkelighed. 

Nb! Nogle tegneprogrammer kan desværre ikke benyttes på tablets, mobilløsninger og i udvalgte browsere. Vi anbefaler Chrome, Edge, Explorer eller Firefox til disse programmer.