0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Du skifter nu til den lokale webshop for Møblér med Gades Møbelcenter

Handelsbetingelser for webshoppen

Handelsbetingelser for handler indgået i kædens fysiske butikker afviger typisk fra nedenstående handelsbetingelser! Spørg i den fysiske butik efter den pågældende butiks handelsbetingelser.

Købsbetingelserne gælder for forbrugeres køb af varer på www.møbler.dk. Siden ejes og drives af:

In2house A.m.b.a.
CVR-nr. 31771269
Toftegårdsvej 16
8370 Hadsten
Tlf. 70702560
info@mobler.dk

Kontaktoplysninger til de lokale Møblér butikker kan findes under find forhandler.

Generel kontakt til Møblér sker på info@mobler.dk. Svar tid på mailhenvendelser besvarer indenfor 24 timer på almindelige hverdage.

Når du handler på mobler.dk, handler du med et af disse nedenstående CVR-numre:

Møblér Horsens CVR-nummer. 20141387, Møblér med Bo·Bedre CVR-nummer. 25477200, Møblér med Bolighuset Thisted CVR-nummer. 31495717, Møblér Odder CVR-nummer. 73517915, Møblér med Bo Godt CVR-nummer. 34596417, Møblér med I.P.Boligcenter CVR-nummer. 15665386, Møblér med Indbo Center CVR-nummer. 80477716, Møblér med Bo Bedst CVR-nummer. 28863055, Møblér med Bolignyt ANS CVR-nummer. 29119643, Møblér Sunds Møbler CVR-nummer. 27346812, Møblér med WM Living CVR-nummer. 34614105, Møblér med Wengberg CVR-nummer. 19738582, Møblér med WM Læderbo CVR-nummer. 12005385, Møblér med Skive Boligmontering CVR-nummer. 21538973, Møblér med Aars Bolighus CVR-nummer. 32677398, Møblér med Jarvig Møbler CVR-nummer. 29492948, Møblér Ullerslev Snedkerforretning v/Torbjørn Nielsen CVR-nummer. 29492948 , Møblér med Møllers Møbler CVR-nummer. 29492948, Møblér med Hebru CVR-nummer. 31607698, Møblér med Spjaldbo CVR-nummer. 33157932, Møblér Ikast CVR-nummer. 30692578, Møblér med Gades Møbelcenter CVR-nummer. 24257517, Møblér med Karup CVR-nummer. 31579007, Møblér Bornholm CVR-nummer. 30204883, Møblér med Schmidt CVR-nummer. 47453518, Møblér med Kumo Holstebro CVR-nummer. 17612530, Møblér Vejle CVR-nummer. 34470375, Møblér Silkeborg CVR-nummer. 34470375, Møblér Skanderborg CVR-nummer. 34470375, Møblér med Mørkøv Bolignyt CVR-nummer. 29694001 og Møblér med Vig Møbelhus CVR-nummer. 29694001, Møblér med Toft Bolighus CVR-nummer 45882519.

Vi indsamler persondata på mobler.dk - Læs vores persondatapolitik hvis du er i tvivl. Vil du ændre dit samtykke kan dette ske nederst i venstre hjørne på vores cookieboks widget.

Priser

Alle priser er opgivet i danske kroner inklusive moms.

Man vil kunne opleve, at der er forskel i priserne på møbler.dk og de priser, der er i de fysiske butikker.

Møblér tager forbehold for tastefejl, prisændringer, udsolgte varer og tekniske fejl. Alle priser er inkl. moms og øvrige afgifter i DK.

Betaling

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: VISA/Dankort, MasterCard, Visa Electron og MobilePay.

Hvis der er bestilt flere varer i en ordre, og én eller flere af varerne ikke kan leveres med det samme, trækker vi først betalingen for den eller disse varer, når varerne afsendes.

Levering

Vi tilbyder at levere varer til adresser i Danmark.

Varerne leveres 4-8 uger* efter din bestilling. *På udvalgte produkter er der angivet, hvis leveringstiden er en anden end de 4-8 uger. Vi henviser til din lokale Møblér-butik for forventet leveringstid.

Vi tilbyder levering fra den valgte Møblér butik, typisk af vores egne folk på vores egne biler.

Vi tilbyder gratis kantstenslevering ved køb over 1.500 kr. Ydermere tilbyder vi, mod betaling, levering og indbæring. Bemærk at vi, ved indbæring, overholder reglerne for arbejdssikkerhed, hvorfor vi beholder vores sikkerhedssko på. Vi sørger naturligvis for at aftørre dem grundigt inden vi går ind.

Du kan se vores leveringspriser og muligheder under fragt og levering.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb i webshoppen på møbler.dk uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse under afsnittet ”tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse”.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra, du får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Undtagelser til fortrydelsesretten

Varer der er fremstillet efter dine specifikationer, eller som har fået et tydeligt personligt præg, kalder vi specialfremstillede varer og de er undtaget fra fortrydelsesretten. Du vil få oplysning om hvilke varer, der er tale om i bestillingsforløbet.

Sådan fortryder du

Du fortryder ved at give os klar besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til den lokale Møblér som fremgår af din ordrebekræftelse fra møbler.dk eller til In2house A.m.b.a., Toftegårdsvej 16, 8370 Hadsten, tlf. 70702560, info@mobler.dk – oplys da altid butiksnavn, butiksadresse. Butiksoplysninger findes her /find-forhandler.  

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular, som er gengivet sidst i disse salgs- og leveringsbetingelser, men det er ikke obligatorisk.

Vi anbefaler at du vedlægger en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til den lokale Møblér butik som fremgår af ordrebekræftelsen fra møbler.dk, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Varer så som møbler kan ikke returneres med almindelig post. Udgifterne til returnering af varerne forventes højst at beløbe sig til 1.000 kr.

Find adressen til din Møblér-butik.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke ekstra omkostninger, når du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder.

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Varens stand ved returnering og emballage

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

  • du reelt har taget varen i brug.
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
  • du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Du hæfter kun for en evt. forringelse af en vares værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen. Emballagen må åbnes, men ikke ødelægges. Hvis emballagen mangler eller er ødelagt, kan det udgøre en værdiforringelse, som du hæfter for.

Du bør desuden sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Ombytningsret på madrasser

Vi giver dig op til 125 dages ombytningsret på udvalgte madrasser og madraskerner - spørg nærmere til betingelserne i din lokale Møblér.

Ved ombytning opkræves et ombytningsgebyr afhængigt af madras-type og -størrelsen. Madrasser ombyttes til en tilsvarende madras med en anden hårdhed og madraskerner ombyttes til en kerne med en anden hårdhed.

Reklamation – hvis der er noget galt med varen

Ved køb af varer finder købelovens regler anvendelse. Du har 2 års reklamationsret, hvis varen har en mangel. En mangel er fx en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel.

Hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du ret til i første omgang at få varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden rimelig tid, kan du efter omstændighederne få pengene tilbage eller afslag i prisen.

Opdager du en mangel, skal du reklamere til os inden rimelig tid. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger. Gem derfor din kvittering.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail eller telefonisk til den lokale Møblér butik, som fremgår af din ordrebekræftelse fra møbler.dk. Find kontaktinformationer på vores fysiske butikker på find forhandler-siden. Vi beder dig, så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og det minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Send varen forsvarligt emballeret.

Klagemuligheder

Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes hus: https://kpo.naevneneshus.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: info@mobler.dk.

Andre vilkår

Ved accept af vores handelsbetingelser ved køb på mobler.dk accepterer du, at vi må sende dig mails relateret til din ordre herunder ordrebekræftelse, leveringsinformation, indsamling af anmeldelser og generel information.

Finansiering

Møblér tilbyder finansiering gennem Santander Consumer Bank. Du kan se mere her på siden under ”FINANSIERING”.

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til (indsæt butiksnavn, adresse som fremgår af ordrebekræftelsen fra møbler.dk):

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

(*) Det ikke relevante udstreges