0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Du skifter nu til den lokale webshop for Møblér med Gades Møbelcenter

Egetæpper

Ege

Med tæpper kan du tilføje din bolig stil, farve og komfort. Et gulvtæppe kan have mange anvendelsesmuligheder, og det er kun fantasien der sætter grænsen. Det kan bruges til at inddele rummet i zoner, tilføje farve og mønster til områder med minimalistisk stil eller bare tilføje et blødt underlag der hvor der er behov for det.

Med tæpper fra Ege er du sikret kvalitetstæpper i smukke farver, og i den udformning du ønsker. Følgende serier kan du vælge mellem her hos Møblér:

Raw

Raw kombinere det enkle udtryk fra den fladvævede konstruktion med smukke mønstre. Med Raw kan du efter valg af design tilføre et personligt touch ved selv at definere tæppets størrelse og form. Dermed får du et unikt tæppe, som giver dit hjem et akustisk løft. 

Create

Med Create har du muligheden for at få et tæppe med dit yndlingsdesign i den størrelse og form, du ønsker. Serien rummer design som ”Nordic Nature”, ”Craft & Vintage” og ”Soft Geometry”, som alle har hver deres kendetegn og unikke udtryk. Se inspirationsbrochuren for Create.

Soft Dreams Lux

Med Soft Dreams Lux får du luksus i mange former. Tæpperne fås i lige den farve, størrelse og facon, som du ønsker. Soft Dreams Lux har en tæt, blød overflade og er fremstillet af 100% polyamid. Tæpperne har et eksklusivt farvespil, og fås i 24 farver. Se inspirationsbrochuren for Soft Dreams Lux.

A New Wave 

A New Wave er inspireret af det smukke landskab fra den danske vestkyst.
Hos A New Wave er der virkelig fokus på bæredygtighed, da garnet er baseret på efterladte fiskernet og andet industrielt affald, hvilket er en attraktiv løsning til din indretning. Se vores udvalg af A New Wave tæpper her.

Bæredygtighed

Fælles for serierne Raw og Create er fokusset på bæredygtighed. Tæppegarnet er fremstillet af brugte fiskenet og andet industrielt affald, der er renset og omdannet til et blødt og slidstærkt materiale. Det vil altså sige, at tæpperne efterlader et minimalt aftryk på miljøet.

Egetæpper har udviklet en Cradle to Cradle-strategi for koncernen, hvilket forlyder at alle produkter skal være Cradle to Cradle certificeret senest i 2022. Cradle to Cradle eller vugge til vugge på dansk, betyder at produkterne er produceret i rene materialer, der kan skilles ad og genbruges i en uendelighed. Produkterne er derfor enten fuldt biologisk nedbrydelige eller 100% genanvendelige.

Samtidig er der foretaget en leverandør Code of Conduct, hvilket sikrer, at leverandørerne og deres underleverandører overholder samme retningslinjer som Egetæpper. Dermed skabes der mere bæredygtighed i forretningsmodellen.

Det vil altså sige at Egetæpper har taget et aktivt valg om at være med til, at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid. Derfor kan du ved køb af egetæpper finde ro i sindet, og vide at dit produkt ikke belaster miljøet.

Historien

Virksomheden blev grundlagt i 1938 af Mads Eg Damgaard, og virksomheden er i dag en af de største gulvtæppeproducenter i Europa. Mads Eg Damgaard havde store visioner, og han havde en kompromisløs filosofi om at anvende den nyeste og mest avancerede teknologi inden for tæppeproduktion. Han var ikke bange for at udfordre konventionerne.

Det er denne filosofi der stadig præger Egetæpper. Kvaliteten skal være helt i top, og designet skal være trendsættende og unikt. Tæpperne skal sætte det helt rigtige præg på boligen og skabe en unik stemning.

Egetæpper hos Møblér

Hos Møblér forhandler vi en række forskellige Egetæpper, som har mange designmuligheder. Derfor kan du med sikkerhed finde et tæppe, som passer til din bolig.

Vi har stor viden inden for tæpper og vi står altid klart med professionel rådgivning. Det betyder for dig, at du, når du handler hos os, altid er sikret en personligt tilpasset løsning, som er tilpasset netop dine behov, og så til fordelagtige priser.

Se vores store sortiment af Egetæpper, eller find din lokale Møblér forhandler, og tag et kig ind i butikken. Her kan du se og mærke tæpperne, og finde det helt rigtige tæppe til din bolig.

Vi glæder os til at se dig hos Møblér!

Læs også: Tæppeinspiration

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvad er Egetæpper?

Egetæpper er en dansk virksomhed med navn ”Ege”, der producerer gulvtæpper med stort fokus på minimal miljøbelastning. Egetæpper består af mange forskellige gulvtæppetyper, herunder i forhold til materiale og størrelse. 

Hvad er Egetæpper lavet af? 

Egetæpper er blandt andet lavet af plastaffald som plastikflasker, der bruges på bagsiden af tæpperne. Derudover bruges gamle fiskenet og andet til at lave gran til tæpperne. 

Soft Dreams Lux Ege tæppe

Lækkert tæppe fra Ege Carpets - design det tæppe du ønsker i form og størrelse.

D/L: 140 B: 200

Soft Dreams Lux Ege tæppe

Str. 170 x 240 cm. Lækkert luksus tæppe fra Ege Carpets

D/L: 170 B: 240

Raw Patina tæppe

Raw Patina tæppe - any shape.

Create Patchwork tæppe

Create tæppe fra Ege Carpets - fås i den form og størrelse du ønsker.

0

0

1

2

3

+ Design selv

A new Wave Ocean

Bæredygtigt tæppe med et design inspireret af det vestjyske landskab

0

0

1

2

3

+

4

Design selv

A new Wave Sand

Bæredygtigt tæppe med et design inspireret af det vestjyske landskab

Raw Nordic Flora tæppe

Bæredygtigt Raw tæppe fra Ege Carpets - any shape.

Create Crystal tæppe

Create tæppe fra Ege Carpets - fås i den form og størrelse du ønsker.