0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Du skifter nu til den lokale webshop for Møblér med Gades Møbelcenter

Prismatch

Vores ønske er, at du føler dig tryg - Derfor matcher vi laveste butiks- og netpris

Vi anstrenger os hver dag for at sikre, at du får den bedste pris på dine drømmemøbler. Vi vil gerne være din foretrukne møbelkæde, og derfor forsøger vi også at give dig den bedste pris på markedet. Oplever du, at du er i gang med at købe en vare hos os og ser en tilsvarende vare billigere et andet sted, så lad os vide det. Vi vil i så fald matche prisen*.

Er du eksempelvis ved at købe din drømmesofa hos os, men opdager, at den kan fås billigere hos en af vores konkurrenter, sænker vi vores pris og matcher deres. Det gør vi, fordi vi sætter pris på dig som kunde og ønsker, at du skal have den bedste behandling, når du handler hos os. Du gør din prismatch gældende ved at rette henvendelse til din lokale Møblér.

Er du i tvivl eller har spørgsmål til vores prismatch, kan du høre mere om betingelserne i din lokale Møblér.

*Møblér Prismatch betyder at vi matcher konkurrenternes salgspris i butik eller på nettet, prismatch vil være under forudsætning af, at konkurrentprisen kan dokumenteres, og at den er gældende på bestillingstidspunktet. Derudover skal der ikke være tale om specialfremstillede varer, udstillingsmodeller, restpartier og kø- eller åbningstilbud. Prismatch gælder kun for privat køb og for danske konkurrenter både i butik og online.

Vi ønsker at give dig grundig vejledning når du vælger dine drømme møbler. Derfor har vi udviklet en række koncepter og gode råd der guider dig og giver dig tryghed i dit valg af møbel.