0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Du skifter nu til den lokale webshop for Møblér med Gades Møbelcenter

Natuzzi

Natuzzi

Natuzzi lædermøbler i høj kvalitet

Natuzzi er Italiens største møbelfabrik, og virksomheden har produceret møbler siden 1959. Ønsker du lædermøbler af absolut bedste kvalitet, så skal du vælge Natuzzi Editions. Her får du tidsaktuelt design lavet af det fineste håndværk, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Missionen er at skabe møbler af højeste kvalitet af de bedste materialer, og dette har skabt et enestående sortiment med lædermøbler som alle drømmer om. 

Læderet bliver nøje udvalg og behandlet, så du får muligheden for, at få lædermøbler efter dine behov, i den bedste kvalitet. Det er muligt at få Natuzzi møbler, i følgende lædertyper:

Madison:

Madison er et kraftigt læder i ren anilin, hvilket betyder, at læderet er helt ubehandlet, og fremstår med sin naturlige overflade. Det vil sige, at læderet også indeholder forskellige ”adelsmærker” som insektbid, rifter, nakkefolder og lignende. Dermed får du et lædermøbel med karakter og smukke enkle detaljer – du finder ikke en der er helt magen til. 

Læderet ”kan ånde”, hvilket giver læderet en fantastisk komfort, som ikke kan fås bedre. Læderet vil med tiden få patina i forbindelse med brugen, hvilket bidrager med endnu mere karakter, unikhed og charme. Da læderet er ubehandlet, anbefales det at skåne læderet for direkte sollys og stærk varme, da læderet vil falme.

Dream:

Dream er et kraftig semianilinlæder, hvilket betyder at læderet har fået en let overfladefinish, som beskytter læderet, og medvirker at vedligeholdelse af læderet er minimal. Strukturen i læderets overflade giver det et læderudtryk, og føles utrolig behageligt mod huden. Selvom læderet er behandlet, er komforten stadig i top. Læderet er stadig blødt, og lækkert. 

Le Mans:

Le Mans er et semianilinlæder, som har fået en let overfladefinish, og læderet er dermed beskyttet og kræver kun et minimum af vedligeholdelse. Læderet har en let struktur, og overfladen føles næsten glat. Et urolig lækkert læder, som giver en fantastisk komfort. 

Læs også: Vælg den rette lædertype til dit næste møbel  

Natuzzi historien

Allerede som 19-årig etablerede Pasquale Natuzzi sit eget møbelværksted, hvor han fremstillede sofaer og stole til sit lokalområde. Som årene gik, blev del lille værksted udvidet, og i 1967 startede han med at producere på fabriksniveau. Den formidable fabrik blev i 1973 brændt ned til grunden, og Pasquale måtte finde et nyt sted. Virksomheden blev flyttet til byen Santeramo in Colle i den italienske region Apulien, hvor hovedkvarteret stadig ligger i dag. 

I 1980’erne var Pasquale en tur til USA, og her fandt han muligheden for at etablere sin virksomhed på det amerikanske marked, og grundlagde i 1985 Natuzzi Upholstery Inc, med base i New York. Virksomheden kom i 1993 på Wall Street, og dette var springbrættet for at indtage andre markeder. 

Natuzzi er en verdensanerkendt virksomhed, og Pasquale har vundet et del Awards gennem tiden. Eksempelvis blev Pasquale en del af the American Furniture Hall of Fame, og han var den første ikke-amerikaner til at modtage prisen.

Natuzzi sofa efter din smag

Med Natuzzi Editions kan du sammensætte flere af møblerne efter din egen smag. Ønsker du en to-personers sofa i et smukt mørkebrunt læder, eller en hjørnesofa med el-recliner? Der er mange muligheder, og du kan sammensætte dem, som du ønsker.

Se vores Natuzzi Editions brochure – her finder du en oversigt over de opstillinger, som er muligt, og meget andet.

Sofaerne fra Natuzzi Editions er ikke kun smukke og behagelige, men også funktionelle. Du kan få forskellige højde ben, forskellige opstillinger samt moduler med el-recliner. Alt sammen, så du kan få den perfekte sofa til dig, din familie og din bolig. Med en Natuzzi sofa i læder er du sikret en sofa af god kvalitet og et håndværk der kan mærkes.

Derudover har Natuzzi Editions en række fantastiske lænestole, der ligesom sofaerne er af højeste kvalitet. De fås i forskellige udformninger, så du kan finde en perfekte stol til din bolig, og det møblement du allerede har. Lænestolene har en fantastisk komfort, og kommer i samme lædertyper som sofaerne. 

Se alle Møblérs sofaer på tilbud

Natuzzi hos Møblér

Det er vigtigt for hos her i Møblér, at du ikke kun er glad for dit møbel når du køber det, men også er det om en årrække. Derfor fører vi udelukkende møbler af absolut højeste kvalitet, og netop derfor er vi samarbejdspartner med Natuzzi, og har deres møbler i vores sortiment. Natuzzi Editions er lavet med passion, dedikation og erfaring – derfor er det unikt og derfor forhandles det hos Møblér.

Vi har stor viden indenfor møbler og boligindretning, og står altid klar med professionel rådgivning. Det betyder for dig, at du, når du handler hos os, altid er sikret en personligt tilpasset løsning, som er tilpasset netop dine ønsker og behov, til fordelagtige priser. 

Se vores store sortiment af Natuzzi Editions lædermøbler, eller find din lokale Møblér forhandler, og tag et kig ind i butikken. Her kan du prøve en skøn lædersofa, eller en behagelig lænestol. 

Vi glæder os til at se dig hos Møblér!

 

Natuzzi Editions 3+2 pers. sofa

Betrukket med sort seminanilinlæder i dessin Dream

Natuzzi Editions 3+2 pers. sofa

Betrukket med sort okselæder i dessin Dream. Inkl. el-recliner, vippe funktion og indbygget fodskammel

Natuzzi Editions CO14 lænestol

Betrukket med gråt læder i dessin Madison. Metalben i sort krom. Fås kun hos Møbler.

H: 78 B: 77

Natuzzi Editions CO11 lænestol

Betrukket med brunt læder i dessin Madison. Træben i Wengéfarvet. Fås kun hos Møbler

H: 86 B: 70

Natuzzi Edition C013 sofa

Betrukket med brunt læder i dessin Madison. Inkl. el-regulerende nakkestøtte og el-recliner. Fås kun hos Møblér

B: 218

Natuzzi Editions C054 hjørnesofa med venstrevendt open end

Betrukket med cognacfarvet læder i dessin Rockford. Inkl. manuel nakkevip. Fås kun hos Møblér

D/L: 299 B: 249

Natuzzi Editions C019 hjørnesofa med open end

Betrukket med blåt anilinlæder i dessin Madison. Fås kun hos Møblér

D/L: 244 B: 323

Natuzzi Editions hjørnesofa

Betrukket med brunt anilinlæder i dessin Madison

D/L: 285 B: 346

Natuzzi Editions hjørnesofa

Betrukket med brunt aninilinlæder i dessin Madison. Inkl. el-recliner

D/L: 285 B: 285

Natuzzi Editions 2 pers. sofa

Betrukket med sort okselæder i dessin JF Dream

B: 176

Natuzzi Editions 3 pers. sofa

Betrukket med sort okselæder i dessin JF Dream

B: 209

Natuzzi Editions 3 pers. sofa med el recliner

Betrukket med sort okselæder i dessin JF Dream. Inkl. 2 el-recliner 

B: 205

Natuzzi Editions C054 hjørnesofa med venstrevendt open end

Betrukket med grå læder/split i dessin Le Mans. Inkl. manuel nakkevip. Fås kun hos Møblér

D/L: 299 B: 249

Natuzzi Editions C054 hjørnesofa med højrevendt open end

Betrukket med grå læder/split i dessin Le Mans. Inkl. manuel nakkevip. Fås kun hos Møblér

D/L: 299 B: 249

Natuzzi Editions C054 hjørnesofa med højrevendt open end

Betrukket med cognacfarvet læder i dessin Rockford. Inkl. manuel nakkevip. Fås kun hos Møblér

D/L: 299 B: 249

Natuzzi Editions C019 sofa med chaiselong

Betrukket med sort anilinlæder i dessin Madison. Fås kun hos Møblér

D/L: 165 B: 332